sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Treeniä treeniä

Ollaan Riimin kanssa treenailtu nyt päivittäin perus toko juttuja kotona. Nopeasti sen taidot karttuu ja se oppii. Aamu on aina ollut huomattavasti hankalampi kouluttaa, tai sitten on vain kyse siitä etten osaa kouluttaa.

Riimin kanssa nyt ollaan opeteltu edelleen sivulle tuloa ja seuruuta, joissa se alkaa oppia hieman homman jujua. Sen lisäksi ollaan tehty perus istu, maahan, seiso, kapulan pitoa ja noutoa, paikallaoloa ja edessä istumista.

Toko juttujen lisäksi ollaan jonkin verran jälkeä tehty ja tietenkin hihnakäytöstä ja leikkimistä. Lelusta Riimi laskee käskystä irti, mutta sen tuominen luokse on vielä vähän hakusessa. 
Omituista kantaa nykyisin joka lenkillä lelua mukana, kun Aamu ei oikeastaan ole ikinä leikkinyt niin eipä paljon lelujakaan siksi olla kanneltu. 
Aamun kanssa ollaan muistuteltu myös toko juttuja kuten kaukoja ja perus seuruuta. Myös temppuja kuten syliin hyppyä ollaan tehty paljon.

Arki kuluu aikalailla koulun ja koirien ympärillä, muuta ei ehdi tehdä, eikä oikeastaan kiinnostaisikaan. Riimi kulkee nykyisin minun ja Aamun mukana jo hieman pidemmilläkin lenkeillä, tosin molemmat koirat ovat yleensä lenkit irti jotta nään Riimin jaksamisen. Eipä tuossa ole ongelmaa ollut, siellä se Aamun kanssa vauhdilla edellä juoksentelee. 

Tässä vielä tämän päiväisiä kuvia
Kuvat ©Katja Piironen

 Aamu taasen niin kovin kauniina 💕






 Hurja peto hyökkää purutyynyn kimppuun













                Riimi tänään 11vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti