tiistai 4. huhtikuuta 2023

Pentu tuli taloon

 Riimin leikkaushaava alkaa viimein parantua. Haava pääsi jo välissä tulehtumaan, mutta onneksi meni antibioottikuurilla ohi. Kova huoli onkin neidistä ollut.

Haavaa olen tässä edelleen puhdistanut ja pitänyt siinä hengittävää suojaa sillä hieman se on edelleen auki. Pahin on luojan kiitos kuitenkin ohi. Tikit saatiin itse kotona pois, eipähän tarvinnut lähteä taas eläinlääkäriin, nukutus keikka varmasti olisi se taas ollut. 

Kuntoutumisen tueksi tilasin nyt back on trackin rannetuen, josko se avittaisi paranemisessa. Ilmeisesti sillä verenkiertoa kiihdyttävä vaikutus, joka varmasti hyväksi kun jänteitäkin jalasta Riimillä operoitu tulehduspesäkkeen pois saamiseksi. 

Noh, ehkä vielä ennen kesää päästäisiin aloittelemaan taas edes kevyesti treenejä.


On tässä tapahtunut vähän muutakin, 27.3 maanantaina käytiin hakemassa kotiin belgianpaimenkoira malinois narttu Harmaahurstin Mustamaija, kotoisammin Ruuti. Nyt on taas talossa kaikki kohdillaan kun pieni malinois temmeltää menemään. Tämä onneksi tällä kertaa ihan kotia jäävä versio eikä projektikoira. 

Ruuti vaikuttaa mukavalta likalta, sen suhteen odotukset tulevaisuudelle pk-puolella, luonnollisesti. IGP kovasti kiinnostaisi, mutta katsellaan mitä pennusta kasvaa. 

Pentu tottikset on aloiteltu ja Ruuti vaikuttaa lupaavalta. Tykkään itse tehdä pienten pentujen kanssa jo suht paljon, mutta lyhyitä helppoja treenejä niin että pennulle treenaamisesta tulisi maailman paras juttu.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti