maanantai 15. huhtikuuta 2019

häiriötreeni

Saksasta on palattu ja palauduttu. Koirilla oli pienoinen treenitauko reissun aikana ja etenkin Riimillä on motivaatio huipussaan. Aamu nyt on perus lahna. 

Tänään lähdettiin Riimin kanssa tekemään ensimmäistä kertaa kunnon häiriötreeniä koululle. Sinne saatiin seuraksi taas kleini Isla ja collie Hupi. Himo kentälle, halleille, kursseille ja koulutuksiin on älytön ja se kasvaa vaan. Pitää vaan odottaa ne 4kk rokotukset niin sitten kyllä mennään. 

Riimi oli koululla ihan huippu, koiralla oli motivaatiota ja intoa tehdä ja se kuunteli ihan hirmu hyvin. Toki välillä huomion vei esimerkiksi Hupi ja Hupin kaunis ääni. Me tehtiin lähinnä seuruuta, mutta muutamat pidot otettiin ja paikalla olot. Paikka käsky oli vielä vähän hakusessa mutta harjoitus tekee mestarin. Hienosti Riimi jaksoi tehdä vaikka häiriötä oli paljon. 

Kyllä se on hieno toko koiran alku, ja nyt voin hyvillä mielin lähteä vaikka minne tekemään juttuja kun tietää miten koira toimii kun treenataan vieraassa ja häiriörikkaassa ympäristössä. 

Tässä vielä kuvia tältä päivältä. En ole ihan varma kuka on minkäkin kuvan ottanut mutta osan minä, osan Janika ja osan Henna. 












1 kommentti:

  1. Riimi on kyllä ihan huikee noin nuoreksi! Varmasti tulevaisuuden menestyjä😍

    VastaaPoista