lauantai 3. huhtikuuta 2021

Kalajoki kuvia

 Tultiin nyt torstaina (1.4) Liperiin Kannuksetsta koirien kanssa. Tästä alkaakin pidempi pätkä kotona, joka toivottavasti pitää sisällään paljon treenejä. 

Olin varautunut siihen että päästäisiin ehkä jo tekemään koirien kanssa ensimmäisiä jälkiä lähiakoina, kun Kannuksessa alkoi olla lumet jo aika vähissä. Kotona olikin lunta aika paljon enemmän joten vielä pitää odotella. Onneksi treenattavaa riittää Riken kanssa, kun opetellaan esineilmaisun ja hajuerottelun alkeita. 

Kannuksessa ollaan päästy tekemään ensimmäisiä purutreenejä. Rikestäkin ollaan saatu nähdä erilaista, vähän kiukkuisempaa poikaa. Se lähtee kivasti haukkumaan ja saalistamaankin, ja puree hyvin. Tuo on itelle mielenkiintoinen osa-alue kun en siitä niinkään ole päässyt treenaamaan. 

Tottiksissa edistytään, seuruuseen otettiin hieman erilaista palkkausta jotta saataisiin seuruuta vähän kokoon. Nyt sekin näyttää paljon paremmalta. 

Keskiviikko iltana käytiin Riken kanssa Kalajoella hiekkasärkilla Milkan ja avustajaprojekti Wilan kanssa. Oli aika upeaa!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti