torstai 10. kesäkuuta 2021

Rike lähti

 Heippa! Nyt on ollut täällä blogin puolella hiljaista, ei viime kuun aikana tullut yhen yhtä postausta. Pahoittelut siitä. 

Tässä on ehtinyt tapahtumaan aikapaljon kaikenlaista. Koulut menivät kiinni ja siirryttiin kahden viimeisen viikon ajaksi etäopetukseen. Se sujui ihan hyvin ja ehdittiin treenaamaan paljon jälkeä ja muuta sen aikana. Päästiin Riken kanssa kivaan vaiheeseen jälkien treenaamisen suhteen ja Riimi ajaa paremmin kuin koskaan ja aina vain haastavampaa ja pidempää jälkeä!

Etäopetuksen jälkeen itsellä alkoi parin viikon työ jakso oikeastaan ilman vapaapäiviä ja pitkiä päiviä tehden. Senkin suhteen ollaan toki jo loppusuoralla.

Kuitenkin tämän postauksen pääpointti on siinä että nyt kävikin niin että Rike lähtikin jo nyt ohjaajalleen. Tuntuu todella haikealta ja tyhjältä ilman sitä. Riimi kaipaa paljon enemmän nyt leikkikaveria ja huomiota kun sielunveli ei ole painimassa. Samalla kuitenkin on hienoa että poika pääsi niin kivaan paikkaan ja tuntuu hyvältä että on saanut koulutettua onnistuneesti pohjat sille ja siitä tuli ihan mallikansalainen. Tuntuu myös hyvältä olla hyödyksi poliiseille, Kuitenkin samalla haluaisin vaan kultapojan takaisin omaan arkeen kun se vaan oli niin upea koira ja jokaisella tavalla omaan mieleen. Viimeisen kuukauden se asennoitui treenaamiseenkin ihan uudella tavalla ja syttyi jopa tottiksiin ihan uudella mielentilalla <3

Mutta joo Riken kautta heräsi kiinnostus taas purulajeihin ja pitää yrittää pohtia ajatusta joskus tulevien koirien kanssa. Riimin kanssa keskitytään nyt ajamaan jälkeä ja treenailemaan hyvällä mielellä kaikkea mahdollista. Ainakin saan nyt keskittyä täysillä Riin kanssa treenaamiseen.

Mutta joo nyt sulatellaan tätä asiaa ja koitetaan jatkaa elämää ja mennään kohti uusia haasteita! Toivotan Rikelle hienoa uraa.

Kaikki kuvat Katja Piiroinen
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti